Hannhund 4 år har fått nytt hjem

Fred

Ometyst’s Don’t Stop Me Now

OPPDATERING:  Fred har fått et nytt hjem! Takk for alle henvendelser!

Fred (Ometyst’s Dont Stop Me Now) er en energisk hannhund på 4 år (født 28. jan 2019), som er verdens snilleste hund mot både voksne og barn. Han veier 20 kg og en frisk, rask og fin hund. 

 

Dessverre har livssituasjonen endret seg og Fred trenger et nytt hjem der hans behov for aktivitet og jakttrening blir dekket bedre. Han har behov for et aktivt hjem som har tid til lange turer og trening i hverdagen. 

 

Han har jaktet på skogsfugl og rype med stor suksess, både støter og apporterer fint.

 

Han er godt dressert, men vi har utfordring med at han drar i bånd på tur og trenger en tydelig eier som kan trene på dette. Å gå løs i skog og mark er mer hans greie. Han ble for to år siden nervøs for å kjøre bil og vil derfor helst unngå dette ved unnamanøver, men han aksepter det når han er i buret i bilen.

 

Han er vant til et familiehjem med mye aktivitet og går veldig godt sammen med andre hunder. Han er frisk og har ikke hatt noen sykdommer.

 

Fred får gjerne kos i sofakroken og er generelt sett en utrolig glad gutt som er over gjennomsnittet sosial og blir overlykkelig når man kommer hjem til han. Han trives best ute i aktivitet, men er veldig rolig når han er innendørs. 

 

Etter vår mening er Fred verdens snilleste, vakreste og smarteste hund. Det er med stor sorg at han må omplasseres, men vår prioritet vil alltid være Freds beste. 

Ta kontakt med kennel Ometyst hvis du er interessert! post@kennelometyst.no

Fred
Fred
Fred
Fred