Velkommen til ny hjemmeside og kursside

Torun med hundeflokk fra Kennel Ometyst

Det har vært mye administrasjon i forbindelse med avholdelse av kurs, så nå er alt flyttet til en bookingnettside, slik at mye går mer automatisk. 

Jeg håper dere blir fornøyd med dette.

Torun Thomassen hos Kennel Ometyst
Torun Thomassen, Kennel Ometyst

Litt om meg: Jeg har lang erfaring med jakttrening og jaktprøver med working springer spaniel. Jeg har startet på prøver i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Jeg er oppdretter av working springer spaniel og jaktlabrador. Jeg har en norsk og svensk jaktchampion og med andre plass i NM to ganger og årets jakthund 2017 og 2019. En annen er nå norsk jaktchampion og han ble nr 5 på NM med diplom og årets jakthund 2020. En tredje er premiert i Danmark to ganger. Flere av mine hunder har startet i åpen klasse og flere med premiering. Jeg har startet rundt 20 hunder på jaktanleggsprøve og vannapportprøver og de aller fleste har bestått.

Jeg trener mine labradorer til retrieverjakt og har nå seks hunder jeg trener, samt en pensjonist. En har oppnådd 2AK, tre har oppnådd 1BK, en 2 BK og en 3BK og syv har bestått kvalifiseringsprøven.

Jeg har også lang erfaring med brukshundtrening og spesialsøk. Jeg har trent hunder i redningstjenesten i mange år, selv om det nå begynner å bli lenge siden. Nå starter vi med bruks- og søkstrening igjen, i og med at vi har etablert en «Søkshund- under utdanning». 

All deltakelse på kurs foregår på eget ansvar. Thomassens Treningssenter er ikke ansvarlig for evt. skader eller uhell som måtte forekomme.